Позабравена звезда също може да замине за Саудитска Арабия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Радамел Фалкао е пред трансфер в близкия изток

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед, Ателтико Мадрид, Челси и Монако – Радамел Фалкао може също да се озове в Саудитска Арабия през следващия сезон. По всяка вероятност той ще премине в един измежду четирите водещи отбора – Ал Насър, Ал Хилал, Ал Етифак или Ал Итихад.

37-годишният нападател изгради великолепна кариера в Европа и стана любимец на милиони деца по света. Неговият път започна в аржентинският Ривър Плейт, след което той доказа името си в Европа в тима на Порто преди да направи първия си звезден трансфер – този в Атлетико Мадрид. В състава на “дюшекчиите” Фалкао играеше блестящо. Впоследствие той направи и силен период в Монако, след което в неговата кариера настъпи неочакван спад.

Висшата лига се  оказа твърде голяма хапка за него и той се провали както с екипа на Манчестър Юнайтед, така и с този на Челси впоследствие. След това той смени няколко клуба в опита си да върне предишното си ниво, но без успех. В момента емблематични колумбиец играе в испанския Райо Валекано. Най-вероятно обаче през следващия сезон той ще замине за Близкия изток, където по всяка вероятност ще прекрати кариерата си.