Треньорът на Шкупи: Левски е по-силен съперник от прединшния
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Македонците се притесняват от столичния тим

Треньорът на Шкупи Джихан Арслан не скри притесненията си от предстоящия мач с Левски, но и заяви, че вярва в успеха на своите играчи. Срещата ще се играе утре в 22:00 часа на стадиона на Шкупи.

“Разбира се, че Левски е по-силен съперник от предишния ни. Това са други мачове и ни е необходима нова стратегия. Цялата концепция за мача се променя и и се подготвяме с мисъл за съперника. Левски е сериозен отбор, от години са в евротурнирите. Те играят атакуващ футбол и имат подходящи футболисти за това. Ние показахме слабости и трябва да поправим това. Ще се опитаме да бъдем по-креативни”, заяви той.

“Отборът ни играе техничен футбол, а това трудно се постига на терена, особено срещу качествен съперник. Когато спечелиш с 5:0 има повече стрес, отколкото радост. Написахме история с този резултат, но това е просто постижение и продължаваме напред. Левски е клуб с история, който има млад състав със средна възраст от 23 години. Вратарят им е само на 18 години, а вече цената му е 1,5 милиона евро. Ние също сме нов отбор, като преди средната ни възраст беше 28, а сега е 24 години. С упорит труд можем да постигнем нещо, което все още не е постигано. Моята цел е не само да избера стартовите 11, но и да заложа на резерви, които за половин час игра могат да дадат най-доброто от себе си”, каза Арслан.