Интер обмисля да привлече халф на Ман Юнайтед през януари
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Нерадзурите" са набелязали Дони ван де Беек

Нидерландският халф Дони ван де Беек не успява да спечели доверието на Ерик тен Хаг на “Олд Трафорд” и трябва да напусне, за да върне кариерата си в правилна посока. Информация на Fichajes твърди, че Интер обмисля трансфер през януари на полузащитника на Манчестър Юнайтед.

Дони ван де Беек не успя да оправдае очакванията, след като премина в Манчестър Юнайтед от Аякс за сума от около 40 милиона евро. Той имаше достатъчно възможности да се докаже в английския футбол, но нещата явно не вървят по план. Нидерландецът получава малко шансове за изява и отдалечаване от “Олд Трафорд” би било идеално за всички страни. Манчестър Юнайтед трябва да намали загубите си от него и да инвестира в играч, който може да им бъде по-полезен.

Преместването на халфа в Италия може да му даде новото начало, от което се нуждае в момента. Така че интересът от страна на гиганта от Серия А Интер Милано идва в подходящ момент. “Нерадзурите” трябва да добавят креативност в средата на терена. 26-годишният играч може да е подходящ за тях. Преди това той показа своята класа в Аякс и има способността да успее и в италианския футбол.

Няма съмнение, че Ван де Беек има качеството да подобри Интер, ако успее да възвърне своята увереност. Той беше смятан за плеймейкър от най-висока класа по време на престоя си в Аякс и може да добави голове и асистенции към халфовата линия на “синьо-черните”.