Гонзо: Две победи и се връщаме в борбата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Когато отпаднахме от Унгария ме питаха дали имаме шансове да се класираме или пак ще доиграваме, смятам, че ако България победи в следващите два мача, се връща в играта."

„Агресията е едно от нещата, които трябва да има отбора. Ние нямаме тази класа да играем с лекота и да владеем топката, трябва да търсим тази агресия, да завършим бързо ситуациите, които имаме. Ние имаме млад отбор, но докато натрупат опита, трябва да компенсират с много тичане и с много борба“, заяви още техническият директор на БФС.

„Когато отпаднахме от Унгария ме питаха дали имаме шансове да се класираме или пак ще доиграваме, смятам, че ако България победи в следващите два мача, се връща в играта. Смятам, че България с този отбор, който има с млади футболисти, ще има изграден отбор за следващите 5-6 години“, каза още Георги Иванов.

Техническият директор на националния отбор Георги Иванов-Гонзо разкри, че от следващата година за България може да играе футболист, който в момента е титуляр в германската Бундеслига.

„След Лукас Петков има още един футболист от Германия, който ще играе за България. Това е Фабиан Нюрнбергер. Играе за Дармщад в Бундеслигата. Неговата майка е българка. Предприели сме всички мерки да му изкараме български паспорт, за да може, ако не за настоящия квалификационен цикъл, който завършва през ноември, то през следващата година този футболист да бъде в националния отбор“, заяви той.