Интер с нов голов спектакъл – пет залпа срещу Беневенто
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Офанзивната мощ на Интер осигури нов голов спектакъл за привържениците на Нерадзурите, като този път ансамбълът на Антонио Конте постави на колене Беневенто – 5:2 на стадион “Чиро Вигорито”.

Гостите от Милано се понесоха в устремно напред още след първия съдийски сигнал. Не беше изтекла и една минута, когато Ромелу Лукаку се разписа от близо, завършвайки скоростна акция и центриране отдясно на мароканеца Ашраф Хакими.

Интер ликвидира интригата в средата на първата част, когато в рамките на три минути Роберто Галярдини с изумителен удар с левия крак след подаване на Ашли Йънг и Лукаку с нов хладнокръвен завършек от няколко метра направиха резултата 0:3.

В 34-ата минута Джанлука Капрари съкрати изоставането с шут от границата на наказателното поле, възползвайки се от разсеяно отиграване на стража Самир Ханданович, но Хакими наниза нов гол съвсем скоро след това и двата тима се оттеглиха на почивка при 1:4.

Лаутара Мартинез вкара и пети с елегентен удар от 17 метра, а Капрари оформи крайния резултат с второто си попадение за вечерта четвърт час преди края.

Само преди няколко дни Интер се добра до драматична победа с 4:3 над Фиорентина.