Интер възобновява интереса си към Скамака
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Италианецът не иска да остава в Англия

Интер е направил устно предложение за нападателя на Уест Хям Джанлука Скамака. 24-годишният футболист претърпя много слаб първи сезон във Висшата лига след пристигането си от Сасуоло, като отбеляза само три гола в 16 мача в елита на Англия. Контузия в коляното в края на сезона, също попречи на Скамака да направи дебютната си година малко по-добра, като той вече е свързван с напускане на победителите в Лигата на конференциите от миналия сезон.

Според Фабрицио Романо, Интер вече е направил първия си ход за Скамака и е предложил устна оферта от 20 милиона евро (17,1 милиона британски лири), но не е известно дали Уест Хям ще приеме. Италианският гигант очевидно отново е насочил вниманието си към Скамака, след като трансфер на Фоларин Балогун от Арсенал, който е оценен на 50 милиона паунда от артилеристите, няма да се случи.

В последните дни се говореше, че италианецът се е разбрал с Рома да премине при тях, като се твърдеше, че лично той е изразил желание да играе в ,,римските вълци” под ръководството на Жозе Моуриньо.