Испанските грандове може да се откажат от звезда на Атлетик Билбао
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Барселона и Реал няма да привличат Нико Уилямс

Нико Уилямс е сред най-добрите млади футболисти в испанската Ла Лига. Футболистът на Атлетик Билбао е трансферна цел на грандовете Реал и Барселона. Двата клуба обаче надали ще привлекат звездата на баския клуб. От Атлетик са в заключителната фаза на преговорите по удължаването на договора на по-малкия от братята Уилямс.

21-годишният футболист е редовна част от повиквателните за националния отбор на Испания и вече повече от година е един от най-талантливите им играчи, но договорът му изтича следващото лято. От каталунското издание „Sport“ съобщават, че Атлетик Билбао е близо до нов контракт с клуба и се очаква сделката да бъде завършена до края на годината.

Ако Нико Уилямс удължи договора си с Атлетик Билбао, то това ще е разочароваща новина за Реал Мадрид и Барселона. Почти сигурно двата испански гранда ще оттеглят интереса си към футболиста, тъй като ще са на мнение, че преследването му е загубена кауза. З

Интерес към Нико Уилямс има още от френския шампион Пари Сен Жермен, както и клубовете от Висшата лига – Астън Вила и Брайтън.

Според информацията на „Sport“, все пак Атлетик Билбао няма да слага нереална цена за откупната клауза на играча. Намерението е „и двете страни да се възползват“ от евентуална продажба в бъдеще.