Петев: Трябва да подходим умно срещу Нордселанд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Нужно е да подходим максимално концентрирано и мобилизирано и да спечелим", заяви треньорът на Лудогорец

В четвъртък вечер тимът на Лудогорец ще излезе за втория си мач от групите на Лига на конференциите. Наставникът на отбора Ивайло Петев говори на пресконференция преди срещата с Нордселанд в Дания. Специалистът сподели, че отборът му трябва да подходи умно в сблъсъка с датския тим, който е симпатичен отбор.

“Доста симпатичен отбор, следя го от години. Намират добри африкански таланти. Играят комбинативен футбол, доста млад отбор. Играят футбол, без значение от резултата. Важно е ние какво ще правим и колко ще им позволим да играят”, започна Петев.

“Очаквам да отбележим едно попадение повече от тях. Това е турнирен двубой и трябва да подходим умно. Трябва да неутрализираме силните им страни. Всичко може да се случи във футбола”, продължи бившият селекционер на Босна.

“Доколко изкуствената трева ще е тяхно предимство ще видим. Трябва да извлечем максимума. Важното е ние какво ще правим в срещата. Нужно е да сме концентрирани, фокусирани и да не подценяваме всяка една ситуация. Имат достатъчно класа, въпреки че са малки. Разполагат с доста добри футболисти . Важно е ние как ще противодействаме, когато топката не е в наше владение. Надявам се да се представим подобаващо”, каза Петев.

Треньорът на Лудогорец добави, че иска неговият тим да играе стабилно в защита. Той загатна, че е възможно в състава да има промени предвид умората у някои футболисти.