Италианско издание с подробности за сделката между Берое и Лацио
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Орлите" може да откупят Дамян Йорданов за 600 - 700 хиляди евро през зимата

В края на трансферния прозроец отборите на Берое и Лацио се споразумяха талантливия халф Дамян Йорданов да премине под наем при римските “орли”. Клубът от италианската столица може да откупи Йорданов от Берое през зимата срещу сумата от 600-700 хиляди евро, пише медията „Corriere dello Sport“.

Авторитетното издание съобщава, че Йорданов е оставил добри впечатления в скаутското звено на Лацио и привличането му не е случайно. 18-годишният футболист ще има шанс да блесне за Примаверата на Лацио, като отборът ще играе и в младежката Шампионска лига. „Corriere dello Sport“ съобщава, че се очаква Дамян Йорданов да има основна роля в състава на тима.

Дамян Йорданов записа 6 срещи за Берое от началото на кампанията, като с добрите си включвания от резервната скамейка спечели доверието на новия старши треньор Густаво Араголаса, който дори го пусна титуляр в гостуването на Лудогорец.

„Corriere dello Sport“ акцентира на качествата, които притежава младия талант на заралии – динамичност, визия за играта, контрол върху топката и технически умения. Италианското издание изтъква, че халфът трябва да наблегне на физиката, за да има успехи в Лацио.