Ивайло Петев иска Лудогорец да продължи да играе по същия начин
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"След почивката изиграхме едно от най-добрите полувремена, откакто съм в Лудогорец", призна Петев

В четвъртък вечер отборът на Лудогорец изигра силен мач у дома срещу Астана в реванша от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Българският тим записа солидна победа с 5:1 на „Хювефарма Арена“ и се класира за плейфоите на турнира. След мача треньорът Ивайл Петев каза, че Лудогорец е изиграл силен мач и иска отборът да продължи да се представя по същия начин.

“Днес нашият отбор изигра един силен мач. Имахме добър контрол над топката и бяхме агресивни. Имахме възможността да отбележим още няколко попадения през първата част и допуснахме грешки. От първата атака на Астана допуснахме попадение. След почивката изиграхме едно от най-добрите полувремена, откакто съм в Лудогорец. Вкарахме 4 гола и изпуснахме още толкова. Благодаря на прекрасната ни публика“, заяви Петев

„Ние трябва да продължим да играем по същия начин, но да бъдем по-отговорни в защита. За наше голямо щастие се справихме с доста от техните атаки. Имахме числено преимущество и от там дойде и разликата. Една прекрасна вечер за тима. Горчилката в мен от мача с Олимпия няма да отмине, но така се е случило – отпаднахме. Трябва да се развиваме и във всеки следващ мач да излизаме по този начин“, коментира старши треньорът на “орлте”.

В заключение Ивайло Петев заяви, че в момента мисли за мача в неделя срещу Черно море, а предстоящият съперник на европейскта сцена – Аякс, е европейски гранд и много добър тим.