Пламен Андреев: Вярвам, че можем да отстраним Айнтрахт
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Предстоят ни два хубави мача се надявам, каквото можем, да спечелим от този мач", заяви вратарят на Левски

Левски е на два мача от влизане в групите на Лига на конференциите за сезон 2023/24. “Сините” обаче имат тежко препятствие на плейофите – един от най-силните отбори в Бундеслигата Айнтрахт Франкфурт. Вратарят на “сините” Пламен Андреев говори след успеха над Апоел Беер Шева. Младият футболист изрази вяра, че Левски не е обречен срещу носителя на Лига Европа за сезон 2021/22.

“Еуфорията е невероятна. Голяма победа. Много съм радостен, че спечелихме. Мисля, че го заслужихме, а нашите фенове ни дадоха силата да вкараме този гол в 96-ата минута.

Разбира се, че вече мислим за Айнтрахт. Предстоят ни два хубави мача се надявам, каквото можем, да спечелим от този мач. Напълно вярвам, че може да отстраним Айнтрахт, стига да сме концентрирани. Ние сме добър отбор и мисля, че го показахме”, коментира Пламен Андреев.

„Чувството е уникално и няма как да се опише! Горди сме от всичко това, което направихме. Горди сме, че успяхме да зарадваме всичките фенове на стадиона“, каза пък бранителят Патрик-Габриел Галчев.

Левски ще посрещне Айнтрахт в първия мач на Националния стадион “Васил Левски” на 24-ти август.