Ивайло Петев: Няма да е лесно срещу Олимпия Любляна
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Срещу Олимпия Любляна няма да е лесно. Лесни съперници няма и във всеки един мач ще трябва да подхождаме по начина, по който го направихме днес"

Ивайло Петев сподели, че не вижда какво повече може да желае от играчите си, след като постигнаха успеха над Балкани от Косово. Четири безответни попадения бяха достатъчни за “разградските орли”, за да може с общ резултат от 4:2 да продължат напред към втория кръг от квалификационната фаза на Шампионската лига. Петев бе доволен от демонстрираната воля и характер като главна причина към постигането на обрата след загубата и разочароващата игра с 0:2 в Прищина от преди седем дни, а и малко след това загубената среща от първия кръг на efbet Лига с 1:3 от новака ФК Крумовград.

“Искам да поздравя футболистите и публиката, която не спря да ни подкрепя от първата минута. Направихме много добър мач и изпълнихме плана си. Играхме с много енергия и емоция и мисля, че заслужено продължихме напред. Доминирахме през целия мач. Преследвахме гола през цялото време, за което искам отново да поздравя играчите. Без характер няма как да стане. В последните осем дни проведохме доста разговори и се радвам, че играчите са си извадили поуките”, започна той.

“Балкани вкара двама нападатели в края, но ние не допуснахме никакви ситуации пред нашата врата. Вкарахме четири гола, няма какво повече да искаме. Сега най-трудно е да задържим формата. Аз като треньор няма да допусна нов спад. През последните четири месеца всичко при нас бе цветя и роза, но сега всеки от нас изпита на своята кожа какво е да загубиш. Този мач е свършил и концентрацията ни не може да падне за следващия мач в първенството. Трябва ни подсилване в отбора. Миналата година с Игор се борихме за титлата до последния кръг. Сега сме без него. Надявам се да адаптираме новия нападател Квадво Дуа в състава по най-бързия начин.

Срещу Олимпия Любляна няма да е лесно. Лесни съперници няма и във всеки един мач ще трябва да подхождаме по начина, по който го направихме днес”, завърши специалистът, за когото това бе първи отстранен съперник в квалификационата фаза на европейските клубни турнири.