Иван Колев е разочарован от загубата на “Лаута”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не заслужавахме да загубим", заяви треньорът на Славия

Иван Колев се завърна начело на Славия със загуба от лидера Локомотив Пловдив с 0:2. Треньорът на “белите” бе видимо разочарован от загубата срещу “смърфовете”. Той призна, че късметът не е бил на страната на неговия тим, който не е заслужавал да загуби визитата си. В интерес на истината отборът на Славия създаде твърде малко положения, за да претендира за нещо от двубоя на “Лаута”.

„Не заслужавахме да загубим този мач. Локомотив беше по-активен през първата част,но ние ги блокирахме. Преди техния първи гол имахме 2 отлични възможности. И двата гола, които допуснахме, бяха при подхлъзвания. Играчите демонстрираха сериозна дисциплина по терена, за което горещо им благодаря“, каза Иван Колев.

“Начинът, по който играха играчите днес, е пътят, по който трябва да вървим. Изключително старателни и при малко повече късмет резултатът справедливо трябваше да бъде равен. Много тежък двубой ни чака срещу Левски, няма какво да говорим по този повод, но ние ще се подготвим сериозно. Няма да изреждам какво ще променим. Хареса ми отношението на играчите днес и това трябва да е отправната точка. Сега трябва да надграждаме”, каза Колев.

Треньорът на Славия добави, че българският футбол е много изравнен в efbet Лига и всеки може да победи всеки в шампионата.