Иван Колев: Футболистите имаха желание, аз поемам вината
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Столичните "железничари" загубиха с 0:2 от Созопол

Треньорът на Локомотив (София) Иван Колев заяви след загубата с 0:2 от Созопол, че няма да обвинява футболистите за поражението и поема вината.

“Това е трети мач, който губим. Още в два допуснахме равни резултати. Това е все срещу отбори, които тотално надиграваме. Аз трябва да погледна към себе си и да поема вината. Когато едни и същи неща се повтарят, явно не сме си взели нужната поука и най-вече аз. Направихме няколко прекрасни възможности за гол и не успяхме да отбележим. Поемам вината за тази загуба. Убеден съм, че футболистите имаха желание. Не искам да ги обвинявам. Не чакаме зимната пауза, а работим сериозно. Имаме още един мач и трябва да насочим сериозно вниманието си към него. Не мога да кажа, че чакаме да свърши първенството”.

“Илиян Стефанов е част от Локомотив (София). Във футбола няма критерий кой състезател колко е липсва. Ние сме печелили мач с Илиян и сме губили мач с него. Има неща, които се повтарят трайно. За пропуските няма да говоря, защото те са комични. Трудно могат да се коментират голове, които получаваме след центриране от фланга”, добави Колев.