Добави коментар
Столичните "железничари" загубиха с 0:2 от Созопол

Треньорът на Локомотив (София) Иван Колев заяви след загубата с 0:2 от Созопол, че няма да обвинява футболистите за поражението и поема вината.

„Това е трети мач, който губим. Още в два допуснахме равни резултати. Това е все срещу отбори, които тотално надиграваме. Аз трябва да погледна към себе си и да поема вината. Когато едни и същи неща се повтарят, явно не сме си взели нужната поука и най-вече аз. Направихме няколко прекрасни възможности за гол и не успяхме да отбележим. Поемам вината за тази загуба. Убеден съм, че футболистите имаха желание. Не искам да ги обвинявам. Не чакаме зимната пауза, а работим сериозно. Имаме още един мач и трябва да насочим сериозно вниманието си към него. Не мога да кажа, че чакаме да свърши първенството“.

„Илиян Стефанов е част от Локомотив (София). Във футбола няма критерий кой състезател колко е липсва. Ние сме печелили мач с Илиян и сме губили мач с него. Има неща, които се повтарят трайно. За пропуските няма да говоря, защото те са комични. Трудно могат да се коментират голове, които получаваме след центриране от фланга“, добави Колев.

Добави коментар
Гласувай: