google новини лого Последвай ни
Добави коментар
С ценните пропуски са се сдобили само най-бързите в посочените онлайн порталите

Всички хиляда билета за дългоочаквания сблъсък в тежка категория между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев, който ще се проведе на 12 декември в Лондон, са били разпродадени буквално за секунда, обяви промоутърът на британския боксьор Еди Хърн.

След като вчера на обяд, билетите бяха пуснати в официалните онлайн портали за продажба, интерес са заявили хиляди.

Заради изискването към зрителите да попълнят личните си данни, за да завършат покупката, са се образували и виртуални опашки от чакащи, а само най-бързите, са успели да се сдобият с ценния пропуск.

В същото време промоутърът на Кубрат Пулев – Боб Аръм, изрази увереност, че Кобрата може да победи Джошуа, при това с нокаут.

“Едно е да бягаш по ринга и да се правиш, че си второто пришествие на Мохамед Али, когато се биеш с дебел боксьор като Анди Руис, друго ще бъде, когато Джошуа се изправи срещу готов Кубрат Пулев, който е в много добра форма,” заяви Аръм. “Вярвам, че Кубрат ще успее да се съревновава с Джошуа и да го нокаутира.

“Пулев е много силен и Антъни няма да бяга така, както в битката с Руис. Вярвам, че Кубрат ще победи и то с нокаут. Анди показа, че Джошуа има слабост и не може да поема удари. Не съм глупак, а говоря това, което виждам. Видях как Джошуа падна и това не беше отдавна.

“Ако Джошуа успее да победи Пулев, тогава ще говорим за битка с Тайсън Фюри и къде да я проведем. Тази битка принадлежи на Великобритания, а не на САЩ. Всички ще искат битка между Фюри и Джошуа, ако Антъни успее да мине през Пулев.”