Излезе програмата на Серия “А” при подновяването на сезона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Италианското футболно първенство Серия “А” ще се поднови на 20 юни /събота/, като съперници в първия мач ще бъдат Торино и Парма. Това стана ясно от обявената от Футболната асоциация програма на шампионата в Италия.

В първия ден при подновяването на Серия “А”, което ще се случи на 20 юни, един срещу друг ще излязат и отборите на Верона и Каляри. В неделя има други два мача като Аталанта посреща Сасуоло, а Интер е домакин на Сампдория.

На 22 юни ще стартира 27-ия кръг на първенството като шампионът Ювентус гостува на Болоня в късния двубой. Преди това Фиорентина е домакин на Бреша, а Лече посреща Милан.

Във вторник /23 юни/ отборът на Наполи гостува на Верона в най-интересния двубой за деня.

Излезе програмата на Серия "А" при подновяването на сезона 1

Мачовете при подновяването на Серия “А” ще се играят при закрити врати и при спазване на строг здравен протокол, при който целият отбор трябва да премине в тренировъчен лагер за две седмици в случай на положителен тест за Covid-19.

Президентът на италианската футболна федерация Габриеле Гравина заяви в понеделник, че се надява, че малък брой фенове ще могат да присъстват на мачове преди края на сезона.

“Сърдечно ми е желанието да мога да видя малко присъствие на стадионите до края на първенството”, каза Гравина.