Изненада: Ман Юнайтед си върна защитник с краткосрочен договор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Джони Еванс подсили "червените дяволи" за предсезонната подготовка

Манчестър Юнайтед подписа краткосрочен договор с Джони Евaнс. Защитникът от Северна Ирландия, който е преминал през академията на Юнайтед и игра за първия тим от 2006 г. до 2015 г., тренира с отбора до 21 години на клуба след напускането му на Лестър като свободен агент това лято.

35-годишният Еванс ще играе в сряда в предсезонния приятелски мач на “червените дяволи” срещу Лион в Мърифийлд, когато редица международни звезди на Ман Юнайтед няма да бъдат на разположение, като опитният бранител ще вземе участие и в проверката с Рексъм в Сан Диего, като мачът е част от турнето на клуба в САЩ.

Защитниците Тирел Маласия и Рис Бенет са аут за двубите поради контузии. Еванс също взе участие в редица тренировки на първия отбор и впечатли мениджъра Ерик тен Хаг. Краткосрочният договор на футболиста обхваща само предсезонната подготовка и остава да видим дали бившият защитник на Лестър може да се завърне за постоянно в Юнайтед, особено ако Хари Магуайър напусне клуба, след като има вероятност да бъде продаден.

В изявление на Ман Юнайтед се пише: „Опитният защитник Джони Еванс подписа краткосрочен договор, за да може да вземе участие в предстоящите предсезонни мачове на Манчестър Юнайтед в Единбург и Сан Диего.