Изненада: Реал Мадрид пожела английски нападател
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Испанският гранд влиза в битката за Айвън Тони от Брентфорд

Английският нападател Айвън Тони беше свързван с Арсенал и Челси през последните седмици, но сега се твърди, че и Реал Мадрид влиза в битката за футболиста на Брентфорд. Остава да се види дали “белият балет” може да победи двата клуба от Висшата лига в надпреварата за подписа на англичанина.

27-годишният нападател в момента е отстранен за нарушаване на правилата за хазарта и ще се завърне в игра в средата на януари. Не е тайна, че Реал Мадрид трябва да добави повече качество и дълбочина към върха на атаката, особено след напускането на Карим Бензема.

Привличането на доказан голмайстор може да се окаже чудесно решение за “белия балет”. Но трансфер на Айвън Тони в Реал Мадрид би бил доста изненадващ. Очаква се клуб от тяхната величина да привлича най-добрите играчи в света. И въпреки че англичанинът е доста впечатляващ, той със сигурност не е един от най-добрите нападатели в света в момента.

Тони е ключов играч за Брентфорд и тимът от Висшата лига вероятно ще поиска сериозна сума за него. Нападателят отбеляза 68 гола в 124 мача за “пчеличките”, откакто се присъедини към тях. Той ще иска да направи следващата стъпка в кариерата си и да се присъедини към голям клуб сега, а Арсенал и Челси със сигурност ще бъдат вълнуващи опции, както и Реал Мадрид.