Кайседо дебютира с гол за ЦСКА при успех над Локо (Сф)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Армейците" спечелиха с 3:1 генералната си репетиция преди старта на пролетния полусезон

ЦСКА се наложи с 3:1 над Локомотив (София) в генералната репетиция на двата тима преди старта на пролетния полусезон. Преди началото на спаринга ЦСКА представи новите попълнения Федерико Варела и Джорди Кайседо.

„Армейците“ стартираха силно първата част, а в 7-ата минута реферът отсъди дузпа за тима на Бруно Акрапович за нарушение не Цветков срещу Пеняранда. Венецуелецът сам изпълни 11-метровия наказателен удар, като с точен удар от бялата точка даде преднина на ЦСКА.

Диков получи добро извеждащо подаване В 16-ата минута, но Турицов успя да се намеси навреме и с чист шпагат изчисти.

Цветков стреля добре от флагчето за ъгловия удар в 20-ата минута, но Евтимов внимаваше и изби.

В 31-ата Синклер получи топката от Пенарянда, но стреля неточно.

Пред ЦСКА се откри добра възможност за втори гол в 55-ата, но каращият проби Бисмарк Чарлс не успя да преодолее Митрев.

Десет по-късно ганайският нападател асистира на Тиаго, който с прецизен удар по земя извън пеналта прати в долния десен ъгъл за 2:0.

Джорди Кайседо дебютира с червената фланелка в 72-ата минута, заменяйки Али Соу.

В 74-ата Бисмарк Чарлс открадна топката в централната зона, последва добър индивидиуален рейд, при който беше преодолян и вратарят Митрев, но ганаецът се подхлъзна точно в момента на удара си към вратата, при което играч на „железничарите“ успя да изчисти от голлинията.

В 84-ата Калоян Стефанов успя да измъкне топката от играч на „армейците“ на самата аутлиния, след което извади за Диков, той просто спря кълбото за Георги Бабалиев, който с точен изстрел намали пасива на Локомотив.

Само минута по-късно „армейците“ върнаха преднината си от два гола. Вион проби добре отдясно и центрира в пеналта, а новото попълнение Кайседо успя от трудна позиция да отбележи с глава за крайното 3:1.