Кайзер загърби Ботев, избра да играе във Втора дивизия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Полският страж Даниел Кайзер сложи край на спекулациите за завръщането си в Ботев (Пловдив), предпочитайки да продължи кариерата си във втородивизионния Арка (Гдиня).

Вратарят беше смятан за почти сигурно ново попълнение преди промените в ръководството на Канарчетата, a прокуристът на клуба Асен Караславов потвърди за водени преговори с него.

Преди няколко дни обаче треньорът на вратарите на Ботев Лилчо Арсов обяви, че евентуално завръщане на Кайзер би било грешка, тъй като отборът разполагал с двама качествени български вратари.

Кайзер на свой ред отрече, че решението му е продиктувано от изказването на Арсов, обосновавайки се с очаквано след няколко седмици дете и усложнената епидемиологична обстановка.

„Със съпругата ми взехме решение да остане в Полша с оглед на сложната ситуация в света“, заяви Кайзер. “Не отговаря на истината информацията, че между мен и Лилчо Арсов има конфликт. Лилчо е легенда на отбора.

„Сърцето ме дърпаше към Пловдив, но разумът ме остави в Полша. Феновете на Ботев Пловдив завинаги останаха в сърцето ми!”

Кайзер си тръгна от Пловдив преди година след два успешени сезона при “жълто-черните”, за да премине в Шльонск Вроцлав.