Калейн: Надявам се догодина да ме видите в различна светлина
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Определено не беше силно състезание за мен", отчете софиянката.

Българските състезателки Боряна Калейн и Татяна Воложанина се завърнаха в София след участието си на Световното първенство по художествена гимнастика в Китакюшу (Япония).

Родната грация разкри, че не е доволна от представянето си. Калейн се отчете с четири четвърти места – в многобоя, на финалите на обръч, на топка и на бухалки, а на лента финишира осма.

“Четири четвърти места, някакси не успях да мина по-напред. Вярвам, че можех да го направя. Определено не беше силно състезание за мен, но се надявам догодина да ме видите в коренно различна светлина. Грешките ги допуснах от пренавитост, защото аз бях много концентрирана, просто не успях да овладея емоциите си. Никой не е доволен, аз самата не съм доволна, защото знаехме, че имаме шансове за медал и то не само веднъж, а на няколко пъти изпуснах тази възможност. Няма как да сме доволни”, заяви Калейн.

“Все още не сме решили какви ще бъдат новите съчетания като музики и хореография, със сигурност ще се стремим отново да са много оригинални и напълно различни едно от друго. Налага ни се доста бързо да работим, тъй като останалите състезателки са доста по-напред от нас, но надявам се да се подготвя добре.”