Камбуров: Ще бъде бонус за нас, ако влезнем в Топ 6
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Трябва да отдадем заслуженото на Арда през първото полувреме", заяви нападателят

Нападателят на ЦСКА 1948 Мартин Камбуров заяви след равенството с Арда, че резултатът не е задоволителен и за двата тима. „Трябва да отдадем заслуженото на Арда през първото полувреме. Създадоха ни много проблеми. През втората част излязохме по-високо. Създадохме много положения и успях да реализирам. Не мога да коментирам дузпата. Арда е много труден противник и за мое нещастие нямах гол срещу тях. Не сме доволни от равенството и двата отбора, защото поделихме по една точка. Направихме перфектни мачове, както имаше и слаби. Но мисля, че се представихме много добре.“

„В началото на сезона имаше шест момчета, които направиха дебют. Има сплав от опитни и млади футболисти. От към точки, според мен е много добре. Ще се опитаме за Топ 6, но Черно море и Берое са много качествени отбори. Бюджетите им са много по-големи от нашия. Илиан Илиев гради този отбор от три години, а Димитър Димитров привлече много качествени чужденци. Ще бъде бонус за нас, ако влезем. Аз съм бил там, дано и другите момчета го изпитат“, добави Камбуров.

„Това е най-хубавото нещо. Хората, които са го изпитали знаят чувството. Имам син. Пожелавам му да е здрав и щастлив, както и на майка му. Добре съм. Можеше да започна от началото, имах проблеми преди това и треньорският щаб реши да не стартирам. Имаме почивка сега и дано се възстановя добре“, каза още голмайсторът на „червените“.