Камбуров ще продължи да играе и след рекорда на Петър Жеков
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Мартин Камбуров получи наградата си за Играч №1 на 8-ия кръг в efbet Лига. Нападателят се отличи с хеттрик срещу Ботев (Пд) при успеха на ЦСКА 1948 с 5:0 в миналия кръг и очаквано бе избран за най-добър, като се пребори за приза с Димитър Илиев, Тиаго Родригес и Тони Тасев.

„Ако трябва да съм честен, след завръщането си от Китай си казах, че ако вкарам под десет гола на сезон, ще се откажа. Миналата година станах топ реализатор на първенството. Дори да мина рекорда на Петър Жеков, няма да се откажа на следващия ден. Имам договор за две години с ЦСКА 1948″, обясни Камбуров, който е вече само на 11 гола от реализатор №1 в елита Петър Жеков (253 гола).

“Имах прекрасни години и в Стара Загора. Миналия сезон трябваше да бъда резерва в Берое, но впоследствие започнах да играя като титуляр и отбелязвах голове. Гледам да си върша работата в дадения момент. Ако не бях вкарвал попадение, щеше да играе друго момче“, споделя нападателят.

“Гледам националния отбор. Доста хора правят изказвания по темата. Аз не искам да коментирам. Всеки се изказва и накрая се получава едно голямо нищо. В някои неща има истина, в други няма. Има си треньори и Изпълком. Те трябва да отговарят пред вас, журналистите. Знам как да реагирам, ако ме викнат в националния отбор. Слушам това вече 20 години“.