Добави коментар
ЦСКА може отново да стане клуб на военните

Любопитно изказване направи министърът на отбраната Красимир Каракачанов. Преди няколко дни той се срещна с граждани в Пазарджик, като един от разговорите му беше с привърженици на „армейците“ и намери място на официалната страница във „Фейсбук“ на Министерството на отбраната. Каракачанов беше попитан какво е мнението му за евентуално връщане на „червените“ към МНО, на което министърът отговори, че „това е тема, която може да бъде обсъждана“.

Както е известно, през миналия месец собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев обяви, че ще напусне клуба и че клубните акции се намират на стадион „Българска армия“ и могат да бъдат придобити от всеки, който прояви желание

Ето какво пише на страницата на МНО:

„Много от привържениците на ЦСКА все по-настойчиво поставят въпроса за връщането на отбора към Министерството на отбраната. Известно е, че ЦСКА не само е създаден като Централен Спортен Клуб на Армията към военното министерство, но и най-големите успехи в неговата история са пряко свързани с тази национална институция.

Какво е Вашето мнение за евентуално връщане на ФК ЦСКА към Министерството на отбраната?“

Този въпрос бе зададен към министъра на отбраната Красимир Каракачанов от фенове на ЦСКА на среща с граждани в град Пазарджик днес.

Това е тема, която може да бъде обсъждана, сподели в отговор министър Каракачанов. Той заяви, че въпросът би могъл да намери своето достойно разрешение в интерес на институцията Министерство на отбраната и на футболния клуб ЦСКА.“

Добави коментар
Гласувай: