Каракачанов: Връщане на ЦСКА към МНО може да се обсъди
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
ЦСКА може отново да стане клуб на военните

Любопитно изказване направи министърът на отбраната Красимир Каракачанов. Преди няколко дни той се срещна с граждани в Пазарджик, като един от разговорите му беше с привърженици на “армейците” и намери място на официалната страница във “Фейсбук” на Министерството на отбраната. Каракачанов беше попитан какво е мнението му за евентуално връщане на “червените” към МНО, на което министърът отговори, че “това е тема, която може да бъде обсъждана”.

Както е известно, през миналия месец собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев обяви, че ще напусне клуба и че клубните акции се намират на стадион “Българска армия” и могат да бъдат придобити от всеки, който прояви желание

Ето какво пише на страницата на МНО:

“Много от привържениците на ЦСКА все по-настойчиво поставят въпроса за връщането на отбора към Министерството на отбраната. Известно е, че ЦСКА не само е създаден като Централен Спортен Клуб на Армията към военното министерство, но и най-големите успехи в неговата история са пряко свързани с тази национална институция.

Какво е Вашето мнение за евентуално връщане на ФК ЦСКА към Министерството на отбраната?”

Този въпрос бе зададен към министъра на отбраната Красимир Каракачанов от фенове на ЦСКА на среща с граждани в град Пазарджик днес.

Това е тема, която може да бъде обсъждана, сподели в отговор министър Каракачанов. Той заяви, че въпросът би могъл да намери своето достойно разрешение в интерес на институцията Министерство на отбраната и на футболния клуб ЦСКА.”