Караматев: Тази първа победа на “Колежа” е в памет на Иван Занев!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Искам да се запомни, че първата победа на Ботев на "Колежа" е в памет на Иван Занев!"

Борислав Караматев, който временно е начело на Ботев (Пловдив) заедно с временния наставник Рафаел Ферейра, оцени по достойнство представянето на футболистите при победата с 3:1 над Славия. Това бе първи успех за “канарчетата” на стадион “Христо Ботев” след откриването на обновеното клубно съоръжение.

“Искам да се запомни, че първата победа на Ботев на “Колежа” е в памет на Иван Занев. Що се отнася за мача – мисля, че започнахме добре. Момчетата бяха малко нервни заради дългия период без победа тук. Това, че отбелязахме първия гол, ги успокои и вкарахме още две попадения. През второто полувреме се опитахме да задържим същата енергия, не се получи, но в крайна сметка най-важното беше победата и това, че тя дойде с една добра игра”, сподели след мача Караматев.

“Не се е променило нищо кой знае какво. Мисля, че Ботев имаше нужда от победа, която да даде увереност на момчетата и всички, които работят в клуба. Вие виждате, че след това нещата станаха лесни и се надявам да продължим по същия начин. По време на предстоящата пауза ще наблегнем най-вече на работа в психологическа насока – за повече увереност на футболистите, защото те са добри играчи и подкрепата и увереността им липсваше. Надявам се сега това да се промени и атмосферата около тях да е по-позитивна”, завърши временния старши-треньор.