WINBET отписва Берое срещу ЦСКА-София
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Домакините са в нова ера от клубната си история, след появяването на новите аржентински собственици и започнаха оптимистично новата кампания. За сега "заралии" са на четвърто място с 13 пункта. Гостите пък от своя страна са в доста сложно положение и към момента са десети с девет точки, което не се харесва никак на привържениците на тима.

Берое и ЦСКА – София ще премерят сили един срещу друг в среща от осмия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадиона под “Аязмото” стартира в 21:15 и е поверена на Радослав Гидженов.

Домакините са в нова ера от клубната си история, след появяването на новите аржентински собственици и започнаха оптимистично новата кампания. За сега “заралии” са на четвърто място с 13 пункта. Гостите пък от своя страна са в доста сложно положение и към момента са десети с девет точки, което не се харесва никак на привържениците на тима.

През седмицата Берое направи два трансфера. Първо привлече нападателя Гонсало Исса, който последно бе част от испанския Лорка, а вчера младият Дамян Йорданов пък бе пратен под наем в школата на италианския Лацио.

На “Армията” трансферното затишие през месец август се очаква да избие в края на родния прозорец и да бъдат привлечени поне двама футболисти до края на периода. Срещата днес също така е доста важна за Нестор Ел Маестро, който не може да бъде напълно сигурен за работата си, ако не успее да спечели трите точки в Стара Загора.

От букмейкърът WINBET не вярват, че домакините ще направят нещо по-особено днес като коефициентът за успех им е 7.59, докато за победа на “армейците” е 1.55. Ремито на стадион “Берое” е оценено на 4.34, а залогът за над 8.5 корнера е може би един от апетитните и ставката му е 1.75.