Карло Анчелоти може да остане в Реал Мадрид за още два сезона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Италианският специалист може да продължи да води "белия балет" и след лятото

В последно време има спекулации, че наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти ще си тръгне ое „Сантиаго Бернабеу“ след края на сезон 2023/24. Сега обаче има вероятност италианецът да продължи договора си с испанския гранд, съобщава медията „Relevo“.

Карлето винаги е помагал на Реал Мадрид в тежки моменти, а завинаги ще остане в сърцата на феновете със спечелването на Десетата титла в Шампионска лига. Той изведе „кралете“ и до 14-ти трофей от Шампионска лига, като е сред легендарните мениджърит на “Кралския клуб”.

Президентът на “лос бланкос” Флорентино Перес е благодарен, че италианският специалист винаги е на разположение, когато има нужда. Босът на Реал Мадрид смята, че клубът ще има нужда от италианския специалист и след сезон 2023/24. Затова Флорентино Перес е приготвил нов договор за Карло Анчелоти, който ще го задържи в клуба до 2026 г.

Реал Мадрид планира да изгради млад отбор, който да се бори за големите трофеи, но има нужда от опитен специалист като Карло Анчелоти. Настоящият му контракт изтича в края на кампанията, като се очакваше Анчелоти да застане начело на Бразилия през 2024 г.