Карло Анчелоти: Реал винаги е фаворит да триумфира в Шампионска лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ние имаме всички качества да се борим и да спечелим турнира", каза наставникът на Реал Мадрид

Във вторник вечер тимът на Реал Мадрид гостува на Унион Берлин в последна среща за двата тима от груповата фаза на Шампионската лига. Треньорът на “белия балет” Карло Анчелоти говори на официалната си пресконференция преди срещата в германската столица и обяви, че Реал Мадрид е фаворит да триумфира в турнира, тъй като има качества да спечели ШЛ.

Реал вече си осигури първото място в своята група и двубоят срещу Унион Берлин е без значение. Анчелоти каза, че клубът е изпълнил своята цел в турнира за момента.

“Как бихте сравнили Белингам и Кака? Ами, Кака имаше способността да стига много лесно до границата на наказателното поле, Джуд също я има, особено след като тактиката ни е за игра без нападател. И двамата са/бяха добри в своите аспекти на играта”, започна Анчелоти.

“Кроос, Модрич и Начо са легенди, всички ги уважават – те заслужиха правото да решат своето бъдеще. Лунин имаше възможност да покаже качествата си и го направи. Сега е време за Кепа, той също е страхотен вратар и ще играе утре.

Реал Мадрид винаги е фаворит за спечелването на Шампионската лига. Трудно е, разбира се, но ние имаме всички качества да се борим и да я спечелим”, каза треньорът на мадридския гранд.