Кавани няма да може да дебютира за Ман Юнайтед в мача с Нюкасъл
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Единсон Кавани ще трябва да почака за дебюта си за “червените дяволи”. Уругвайският нападател няма да може да играе в следващия мач на Юнайтед срещу Нюкасъл на 17 октомври, тъй като задължителната карантина, която трябва да изкара, няма да бъде изтекла.

Ел Матадор бе привлечен на “Олд Трафорд” в последния ден от трансферния прозорец – понеделник, 5 октомври, и ще трябва да се подложи на задължителната 14-дневна самоизолация за лица, които пристигат във Великобритания от Франция. Така 33-годишният Кавани със сигурност ще пропусне срещата със “джордитата”.

Това означава, че Кавани може да дебютира за Ман Юнайтед точно срещу бившия си клуб ПСЖ на старта на груповата фаза на Шампионската лига, като двубоят е на 20 октомври на “Парк де Пренс”. Друг проблем пред Кавани е, че в следващите две седмици той няма да води пълноценна подготовка със съотборниците си и мениджърът на “червените дяволи” Оле Гунар Солскяр може да прецени, че двубоят с френския шампион идва твърде рано за нападателя. Почти сигурно обаче норвежкият мениджър ще включи уругваеца в групата за мача с ПСЖ.

Друг от новите на “Олд Трафорд” – Алекс Телес, който дойде в Ман Юнайтед от Порто също в последния ден на трансферния прозорец, е бил част от така наречения “балон” в португалската лига и няма причина да се подлага на самоизолация.