Каземиро: Анчелоти е велик, но е рано да говорим за него в Бразилия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Анчелоти е велик треньор, победител, но той все още има договор с Реал Мадрид, така че ще бъде неуважително да говорим за него като наставник на националния отбор."

Каземиро направи коментар относно назначаването на Карло Анчелоти за нов селекционер на “Селесао”, което предстои. Новината вече бе обявена официално от местната федерация, като италианският специалист ще заеме поста от лятото на 2024 г., като договорът му е за две години. В момента обаче Карлето все още е начело на Реал Мадрид.

“Анчелоти е велик треньор, победител, но той все още има договор с Реал Мадрид, така че ще бъде неуважително да говорим за него като наставник на националния отбор. Знаем колко добър треньор е Анчелоти, но ние и в момента имаме страхотен наставник в лицето на Фернандо Динис. Уважаваме го много, все едно ни води на световно първенство”, отсече Каземиро.

Каземиро познава доста добре Анчелоти от съвместната им работа в Реал Мадрид. В момента халфът е с националния отбор на Бразилия, който има мачове с Боливия и с Перу от световните квалификации в следващите дни.