Каземиро не желае да напуска Манчестър Юнайтед през януари
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Опитният халф иска да продължи да играе за "червените дяволи"

Според футболния журналист Бен Джейкъбс, звездата на Манчестър Юнайтед Каземиро може да бъде обект на интерес от страна на клубовете от Саудитската професионална лига в началото на годината, но бразилският дефанзивен халф не иска да напуска “червените дяволи” през януарския трансферен прозорец.

“Касемиро е име – подобно на много други като Кевин Де Бройне, Мохамед Салах и Сон Хюн-мин – в списъка с възможни цели за 2024 г. на клубовете от Саудитска Арабия. Но индикацията в този момент е, че той не би искал да напусне Манчестър Юнайтед по средата на сезона. Мисля, че саудитските клубове ще търсят такъв тип играч през лятото, а не през януари”, казва Джейкъбс.

Каземиро бе привлечен от Реал Мадрид през миналогодишния летен трансферен прозорец, след като Манчестър Юнайтед ne uspq da wzeme полузащитника на Барселона – Френки де Йонг. 32-годишният играч струва на Ман Юнайтед доста сериозна сума и направи силен първи сезон на “Олд Трафорд”.

Бразилският национал изглеждаше като сянка на играча, който бързо се утвърди като един от най-влиятелните играчи на Юнайтед миналата година през последните седмици. Според журналиста Джейкъбс, Каземиро може в крайна сметка да напусне “червените дяволи”, но в края на сезона, а не през януари, тъй като трансфер през зимния прозорец е труден поради правилата за отборите в Близкия изток, докато Ман Юнайтед също ще се нуждае от достатъчно време за да намери подходящ заместник.