Ливърпул може да бъде без ключов играч срещу Ман Сити
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Юрген Клоп е възможно да бъде лишен от услугите на Ибрахима Конате за двубоя с "гражданите" на 25 ноември

След категоричната победа над Брентфорд в неделя, тимът на Ливърпул се отправи към международната пауза и ще има кратка почивка, преди да започне да се готви за дербито с Ман Сити в последния уикенд на месеца. Има тревожна новина за треньора на тима Юрген Клоп, тъй като защитникът Ибрахима Конате ще бъде под въпрос до последно за големия сблъсък на “Етихад”, който ще противопостави лидерите в класирането на Премиър Лийг.

Въпреки че до мача има близо 2 седмици, френският защитник ще се нуждае от сериозно време, за да се възстанови от мускулната травмата, която получи на загрявката преди мача с Тулуза в мача от Лига Европа през миналата седмица.

От Френската футболна федерация обявиха, че Конате със сигурност няма да вземе участие мачовете на “петлите” срещу Гибралтар и Гърция и на негово място ще бъде повикан защитникът на Челси – Аксел Дисаси.

През този сезон Ибрахима Конате е записал 8 двубоя за Ливърпул във Висшата лига, докато през миналата кампания бе играл в едва 18 срещи от английския елит.