Голям удар по Милан преди решителен сблъсък в Шампионска лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Рафаел Леао е с травма и ще пропусне мача с Борусия Дортмунд

Един от най-добрите футболисти на Милан – Рафаел Леао, няма да бъде на разположение на треньора Стефано Пиоли за важната среща от Шампионска лига срещу Борусия Дортмунд, информира медията „Гадзета дело Спорт”.

Реномираното италианско издание информира, че португалският национал е с травма, която ще го задържи извън терените поне 20 дни. Това означава, че Леао няма да може да вземе участие в двубоя на 28 ноември срещу Дортмунд на “Сан Сиро”. С победата над ПСЖ в миналия кръг тимът на Пиоли остана в играта за класиране на 1/8-финалите в състезанието.

Португалският национал бе заменен принудително при ремито 2:2 с Лече в събота, а първоначалните прегледи показаха лезия на десния бедрен мускул. Периодът за възстановяване на звездата дори може да бъде по-дълъг, ако от щаба на миланския гранд решат да не рискуват със завръщането му на терена, ако нападателят не е готов на 100%.

Рафа Леао се намира в много добра форма от началото на сезона за Милан. Той е вкарал 16 гола и има 4 асистенции във всички състезания, като е с основна роля за повечето от победите на “росонерите”.

Ако сте истински футболен ентусиаст, не пропускайте вълнуващия футболен двубой между Милан и Борусия Дортмунд. За да направите вашето спортно изживяване още по-забавно и вълнуващо, препоръчваме ви да се регистрирате с нов акаунт в Efbet. Така ще можете не само да следите на живо най-добрите моменти от мача, но и да се възползвате от изключителни бонуси и предложения.