Керкез: Беше страхотен момент! Искам да поздравя футболистите ми!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на Ботев Пловдив вярва, че в тимът му ще настъпят по-добри времена много скоро

Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез изрази мнението си за драматичната победа на неговия тим като гост на Ботев Враца с 3:5. Керкез сподели, че тимът му е направил доста грешки, но отбеляза и добрите моменти в мача за “канарчетата”, които според него ще стават все повече и повече в бъдеще.

Душан Керкез остана доволен след победата на Ботев Пловдив срещу Ботев Враца с 5:3. Специалистът сподели, че отборът му играе под голямо напрежение във всеки мач и че грешки на неговия тим са връщали врачани в срещата.

“Те показаха характер и качество”, започна специалистът.

“Случва се, когато всеки мач играеш под голямо напрежение. Нашата ситуация е такава. Трябват ни точки. Психологията има много сериозно влияние в такива моменти. Наши грешки връщаха Ботев Враца в двубоя. Те също имат качество. Не е лесно да се играе срещу този отбор”, допълни той.

“Не бих искал да получаваме толкова голове. В последните 10 дни тренирахме много добре. Бях сигурен, че футболистите ще дадат всичко. Трудна е ситуацията, но трябва да взимам решения в името на отбора. Благодаря на феновете, които дойдоха днес”.

“Много неща се случиха, но след цялата тази буря вярвам, че ще дойде и спокойствието. За мен този мач бе най-важният за сезона. Хората няма нужда да се притесняват – ще даваме всичко. Дали ще вземем точки, зависи от много неща”, завърши Керкез.