Добави коментар
Наставникът очаква серия от тежки мачове до края на полусезона

Старши треньорът на Арда Николай Киров направи трезва оценка на равенството на неговия тим с ЦСКА София – 1:1, заявявайки за пореден път, че кърджалийци продължават да изпитват физически трудности заради нарушения ритъм заради принудителната карантина на голяма част от играчите след положителните тестове за коронавирус.

“Не започнахме добре двубоя, но това е напълно нормално и обяснимо,” коментира Киров след края на двубоя. “Далече сме от добрия ни игрови ритъм. Трябваше да мине игрово време, за да се нагодим към терена и към ЦСКА.

“Направихме добра контраатака и поведохме в резултата. След това ЦСКА ни притисна и успя да ни изравни.

“Имаме физически проблем и няма как да го решим в този сгъстен цикъл от мача. Ще бъде трудно до паузата през ноември. Загубихме както игрови ритъм, така и голяма част от физическия ни запас по време на карантината.“

“Старанието на състезателите води до взимането на точки в тези двубои. Абсолютно всеки един двубой ще бъде труден. При нас нещата малко се усложниха.

“През първото полувреме не работихме добре с топка в крака. Бяхме по-бавни. Предстои ни много труден двубой срещу Берое Стара Загора. Започваме да се готвим за него.

“Най-важното е да възстановим утре състезателите и да започнем разузнаването на Берое.”

Добави коментар
Гласувай: