Киров:” Вече имаме конкуренция на всички постове”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на Арда Николай Киров заяви, че необмислената постъпка на Пламен Крумов в началото на втората част е променила стратегията на отбора и на практика е свела шансовете за победа при гостуването на Ботев (Враца) до минимум.

Три минути след подновяването на играта капитанът на кърджалийци бе изгонен, получавайки втори жълт картон за извършен фаул срещу Даниел Генов.

“Смесени чувства,” заяви наставникът на кърджалийци минути след края на срещата. “Стояхме добре през първата част – имахме някои ситуации, имахме някои удари.

“Но необмислената постъпка промени коренно концепцията за втората част. Мислехме повече как да опазим своя врата. Имахме няколко шанса, но не уцелихме вратата.

“Не може да гадаем, че при 11 на 11 щяхме да бием. Но щяхме да имаме повече атаки към вратата на Ботев. Нещата се пообъркаха. Точката е реална.

“Има го подобрението в защита. Бяхме и с нови хора там. Ще работим още. Успяваме да създаваме ситуации в атака. Ще работим и в двата фази.

“Имаме вече конкуренция на всички постове. Има кой да замести Пламен Крумов. Ще мислим другата седмица как да изглеждаме като тактическа постройка.”