Добави коментар
"Назначаването на Алън Пардю е много силен ход", смята бившият национал

Председателят на УС на Черноморец (Бургас) Радостин Кишишев заяви, че назначаването на Алън Пардю за технически директор на ЦСКА е много силен ход от страна на собственика Гриша Ганчев. Кишишев работи с Пардю през 2007 година, когато играе в Чарлтън. „Контактът ми с Алън Пардю беше преди 13 години, когато Чарлтън бе поет от него. Той е изключителна личност. Не го познавам в тази светлина като технически директор, но като треньор мога да кажа, че е голям професионалист. Нека да види малко по-различен свят от английския футбол, въпреки че работи и в Нидерландия“.

„Назначението му е много силен ход на Гриша Ганчев. Доколкото виждам, Ганчев се опитва всячески да направи ЦСКА шампион. Надявам се с последните промени, които предприе, нещата да се случат“, каза още бившият национал пред „Тема Спорт“.

„Предполагам, че Алън Пардю ще съумее да се сработи с Бруно Акрапович. Босненецът се доказа в България с Локомотив (Пловдив). Показа, че може да печели трофеи и неговият отбор да играе хубав футбол. Така че с повече финанси, които има Гриша Ганчев, може да се направи един добър тим под негово ръководство. Вече в комплект с Алън Пардю времето ще покаже как ще се движат нещата.“

Добави коментар
Гласувай: