Клоп: Няма новини около състава, което са си добри новини
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Това е първият път, в който не гоним резултата в мач от групите", заяви мениджърът на Ливърпил преди двубоя с

Младите играчи на Ливърпул може да получат нов шанс за изява в утрешния мач срещу Мидтиланд в Шампионска лига. За това намекна мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп на пресконференция. Двубоят от Група „D” утре от 19:55 часа е чисто протоколен, тъй като Ливърпул ще завърши като победител в групата, независимо от резултата, а Мидтиланд остава последен, дори и да спечели срещата.

„Няма никакви новини около състава, което са си добри новини. Никой няма проблеми след мача с Уулвс, но и никой не е достатъчно близо, за да се завърне. И досега съставът ни в Шампионската лига бе много млад. Вече четири, пет или шест млади играчи бяха включени в отбора. Да, всички те отново ще пътуват и след това ще вземем решение. Това е първият път, в който не гоним резултата в мач от групите, но все пак трябва да имаме предвид, че това е Шампионска лига и Ливърпул иска да печели тези мачове“, заяви Клоп.

„Вече загубихме топ, топ, топ играчи заради контузии. Но когато една врата се затваря, друга се отваря. Младите трябва да се възползват от възможността. Честно казано, без младите играчи щяхме да бъдем загубени. Те наистина са добре подготвени.“

„Какъвто и да е стартовият състав, искам да видя нашия футбол. Ливърпул трябва да иска да печели всичките си мачове и моето желание е да видя, че отиваме там, за да спечелим.“

„Мидтиланд е по-добър, отколкото показва класирането в групата. Имам голямо уважение към този съперник. Имахме късмет в първия мач. Те трябва да са горди от това, което направиха досега“, добави специалистът.