Клоп потвърди новина за испански халф
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тиаго ще остане на "Анфийлд"

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп потвърди последната информация, че полузащитникът на мърсисайдци – Тиаго Алкантара няма да напусне клуба през този трансферен прозорец. Около него витаеха слухове, че може да премине в отбора на Ал Ахли от Саудитска Арабия, но впоследствие стана ясно, че той е отхвърлил тяхната оферта.

“Той дойде и попита за своята роля и ние говорихме. Много опитен играч. Той ще ни бъде от голяма полза”, заяви Клоп впечатлен от професионалното отношение на Тиаго.

Както самият Клоп заяви в края на миналия сезон, халфовата линия на Ливърпул се нуждае от сериозни подобрения. Немецът е вече почти готов с този процес след като замени застаряващите Фабиньо и Джордан Хендерсън с Доминик Собослай и Алексис Мак Алистър. Той обаче се надява да привлече поне още един полузащитник до края на месеца.

Вчера мърсисайдци изпратиха оферта за халфа на Брайтън Мойсес Кайседо, но по всичко личи, че той ще предпочете да премине в Челси. Втората опция в списъка на Клоп е халфа на Саутхемптън Ромео Лавия, от когото обаче също се интересува Челси. Най-вероятно мърсисайдци ще засилят преговорите за белгиеца в следващите дни, с  цел да избегнат това той да им бъде откраднат както Кайседо.