Краят на мъките за Байерн дойде! Кейн вече официално е техен играч
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Изглежда тази сага най-накрая приключи

Трансферът на Хари Кейн в Байерн Мюнехн най-накрая е факт, съобщи журналистът на Sky Sports Deutschland Флориан Плетенберг. Неговите думи бяха потвърдени от нападателя на Байерн Мюнхен Томас Мюлер, който публикува снимка в своя личен Instagram акаунт, под която приветства Хари Кейн в отбора на баварците.

“На този етап топло приветствам Хари Кейн”, написа Мюлер в социалните мрежи.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Thomas Müller (@esmuellert)

Преговорите с Тотнъм за англичанина течаха усилено през последните дни, тъй като Томас Тухел иска да може да разчита на Кейн във финала за Суперкупата на Германия, който ще се играе довечера. Това най-вероятно ще се случи, но баварците трябва да действат бързо, тъй като до началото на срещата остават точно 11 часа.

Кейн трябваше да кацне в Мюнхен още вчера на обяд, след което да премине медицинските си тестове и да бъде регистриран в състава на Байерн преди днешния мач. Когато той обаче пристигна на летището в Лондон и бе готов да се качи на самолета, той получи обаждане да не го прави. Причината за това бе, че Тотнъм са променили точка в договора с Байерн, която е трябвало отново да бъде обсъдена с ръководството на Байерн. В крайна сметка Кейн излетя за Мюнхен късно снощи и преди малко успешно премина задължителните медицински прегледи. Очаква се той да бъде обявен официално от отбора на Байерн в следващите часове.