Завръщане в Севиля? Серхио Рамос също поема към Саудитска Арабия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Испанецът няма да се завърне в родината си

Легендарният бранител на Реал Мадрид, ПСЖ и Севиля – Серхио Рамос, е дал съгласието си да премине в отбора на Ал-Итихад, който е част от елита на Саудитска Арабия, съобщава Руди Галети. Бранителят в момента е свободен агент след като договорът му с Пари Сен Жермен изтече това лято и не бе подновен. В следващите дни ръководството на Ал-Итихад ще обсъди дали да привлече Рамос и какъв договор да му предложи.

През последните месеци усилено се спекулираше, че Рамос иска да се завърне в Севиля. Той е юноша на “червено-белите” и именно с техния екип прави дебюта си в професионалния футбол. По всичко личи обаче, че завръщането на Рамос се е провалило. За момента не е ясно дали причината е била във футболиста или просто андалусийци са решили, че не се нуждаят от Рамос.

В отбора на Ал-Итихад Рамос ще се събере с бившия си съотборник от тима на Реал Мадрид – Карим Бензема. Французинът също избра тима на “жълто-черните” преди месец и вече дори записа 4 мача с техния екип. В тях той се разписа 3 пъти и даде 1 асистенция. Като към добрата форма на Бензема прибавим дефанзивните способности на Рамос и енергията на Н’Голо Канте, можем спокойно да смятаме Ал-Итихад за един от фаворитите за спечелването на титлата в Саудитска Арабия през следващия сезон.