Клуб от Русия иска звезда на Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бразилецът Роналдо може да бъде трансфериран в Русия

Отбор от руската Премиер Лига има сериозен интерес към един от най-добрите футболисти на Левски. Руският клуб желае да привлече Роналдо и е готов да отправи предложение за бразилеца през зимата.

Твърди се, че Левски може да получи 3-4 пъти по-голяма сума от тази, която взе за продажбата на Сонко Сундберг в Лудогорец. Ак Левски реализира подобен изходящ трансфер на Роналдо, това със сигурност ще бъде добър трансферен ход за тима от “Герена”.

През този сезон бразилският ас на “сините” е един от най-добре представящите се футболисти на Левски. Роналдо е вкарал 7 гола в 23 мача във всички турнири, като реализира няколко ключови попадения в Лига на конференциите и efbet Лига.

Бразилецът премина в тима на Левски през лятото на 2022 година. Той е сред добрите чуждестранни футболисти, които Станимир Стоилов привлече в отбора, като за Роналдо бе платена скромна сума на Баия за правата му.

Договорът на Роналдо с Левски е до лятото на 2025 г. Наскоро офанзивният футболист на столичния гранд се сдоби и с българско гражданство.