google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нападателят на Реал Мадрид може да продължи в Уест Хем

Английският Уест Хем проучва възможността за привличането на нападателя на Реал Мадрид – Лука Йович. “Чуковете” искат да вземат футболиста под наем през януарския трансферен прозорец.

23-годишният сърбин премина в Реал Мадрид с големи очаквания през лятото на 2019 година, но нямаше възможност да демонстрира тази голова форма, която показа в Айнтрахт Франкфурт. Може би Йович не успя да се справи с напрежението, което властва в клуб като Реал Мадрид. За “белият балет” той има общо 32 мача във всички състезания, като е вкарал само два гола.

„CaughtOffside“ пише, че старши-треньорът на “лос бланкос” Зинедин Зидан тотално е загубил доверието си у Йович и няма проти да се раздели с него. Не е изключено нападателят да се завърне в Айнтрахт, където да преоткрие головата си форма.

Тимът на Уест Хем обаче е готов да се присъедини към битката за подписа му. През зимния трансферен прозорец лондончани се разделиха с нападателя Себастиен Алер, като наставникът на тима Дейвид Мойс вече му търси заместник.

Няма яснота колко пари ще искат от Реал, за да се разделят със сръбския нападател. Със сигурност сумата ще е доста по-малка от платените за Лука Йович милиона паунда.  Уест Хем ще има желание първо да вземе сърбина под наем до края на сезона, като в договора да има възможност за откупуване на Йович през лятото.