Кметът на Пловдив даде своето мнение за седалките на “Колежа”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Стоят си, в добро състояние са, няма проблеми. А дали стават за стадиона - това ще го кажат други органи", заяви градоначалникът

Темата за седалките на ст. „Христо Ботев“, които общината купи за 1 млн. лева преди години, беше коментирана от кмета на Пловдив Здравко Димитров. Шефът на компанията заела се със строежа на съоръжението обяви, че седалките са остарели и се налага купуването на нови.

“Имаше комисия, която бе събрана, за да се види къде се намират седалките и колко бройки са. Говоря бавно и точно, защото чух много интерпретации за тези седалки. Количеството е налице, налично е. Тези седалки не са мои, за да решавам аз къде да се дават. Това е общинска собственост, има си общински съвет, тепърва ще се решава. А дали стават или не – има си изисквания на ФИФА, с които ще се съобразим“, заяви Здравко Димиров.

„Никъде не съм казал, че ей така аз ще дам тези седалки – аз съм кмет, но те не са мои, а на всички нас. Стоят си, в добро състояние са, няма проблеми. А дали стават за стадиона – това ще го кажат други органи. Ако стават, ще бъдат сложени. Ако не, ще се съберем всички ние, общински съвет, спортни клубове и т.н.”, добави градоначалникът пред Plovdiv24.