Коефициентите в Bwin са в полза на Англия за мача срещу Албания
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Албания ще пътува до Лондон за мач срещу Англия от квалификациите за Световното първенство 2022.

Двубоят трябва да се проведе на стадион “Уембли” в петък от 21:45 часа наше време. „Трите лъва“ са начело в класирането в група I с двадесет точки, докато Албания е на трета позиция с пет точки по-малко, изоставайки от втория Полша с два пункта. Албанците трябва да спечелят в Лондон, ако искат да останат в битката за класиране на Мондиал 2022. Сайтът за спортни залагания bwin.com обаче предвижда лесна победа на Англия в тази среща, тъй като коефициентът за краен изход 1 е доста нисък и не се очаква Албания да вземе нещо от срещата на „Уембли“.
Англия се поздрави с успех с 2:0 при гостуването на Албания през март тази година. Това беше първият мач между двете нации от повече от двадесет години, като предишният се проведе през 2001 г. Двата отбора са се срещали общо пет пъти в историята, като Трите лъва спечелиха и петте мача. Най-голямото постижение на Албания досега е вкарването на гол на Англия – нещо, което се е случило само веднъж до момента. Всичките пет триумфа на Англия бяха постигнати с два или повече гола, като три, включително последните два успеха, бяха с един и същи краен резултат от 2:0. Две от петте срещи между двете нации бяха с над 2,5 гола, докато само един бе с попадения в двете врати. Поглеждайки коефициентите в Bwin за опцията Двата отбора да вкарат гол, то изглежда малко вероятно това да се случи, тъй като ставката за селекцията „Не“ е по-ниска.

Отборът на Англия направи реми 1:1 в последния си мач на стадион “Уембли”, когато се изправи срещу Унгария миналия месец. Трите лъва са в колеблива форма напоследък, редувайки победи с равенства в последните си четири срещи, като и двете победи бяха постигнати срещу аутсайдера Андора. Отборът няма загуба в редовните 90 минути в осемнадесет поредни сблъсъка, което е отлично постижение. Последното им поражение съвпада с последния път, когато играчите на Гарет Саутгейт допуснаха повече от гол. Само един от последните осем мача на Англия завърши с победа на отбора, посочен като домакин. Три от последните пет мача англичаните доведоха до над 2,5 гола, докато в два имаше голове в двете врати. Англия със сигурност ще подходи офанзивно в предстоящия мач срещу Албания и ще се стреми да изиграе силно първо полувреме. Може да се замислите за пазара Англия да води на полувремето в Bwin, като коефициентът не е никак лош.

Албания загуби с 0:1 у дома от Полша в последния си мач през месец октомври. Поражението от „дружина полска“ сложи край на серия от три поредни победи на албанците, като всички тези успехи бяха гарнирани със суха мрежа. Само едно равенство е регистрирано в последните тринадесет мача на Албания, като те записаха осем победи и четири поражения за периода. Тревожен знак е, че отборът е отбелязал повече от гол само в един мач в последните седем срещи и два пъти не успя да се разпише.

Тимът се развихри в атака само срещу доста по-слабия отбор на Сан Марино, което надали трябва да се вземе под голямо внимание. Две от последните пет срещи на Албания предложиха на феновете над 2,5 гола, докато само една бе с попадения в двете врати. За албанците ще бъде трудно да отбележат на Англия в петък вечер, но те няма какво да губят в този двубой и ще се стремят да изненадат залагащите в сайта на Bwin, които почти сигурно ще се доверят на категоричен успех на „Трите лъва“.