Кокала: Няма как в момента да има фаворит на Славия – Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Легендата на Левски Емил Ве­лев даде своята прогноза за предстоящото столично дерби между Левски и Славия. Двубоят от efbet Лига е в неделя от 20:15 часа на стадиона в “Овча купел”. Как­то е известно, Кокала е бил на­ставник и на двата отбора.

“Няма как в това състояние, в което се намират отборите на Славия и Левски, да има фаво­рит, заяви в интервю за БНР Велев.

“В момента не може да се из­ползва думата фаворит за ня­кого измежду тези два отбора. В Левски искат да се спасяват, а Славия е на незавидно място. Всеки влиза в този мач с различ­на нагласа. Това е най-старото столично дерби, винаги е има­ло интрига в него. Александър Тарханов е добър специалист. Надявам се, че той ще накара футболистите на Славия да играят по-добре и атрактив­но. Назначаването му би тряб­вало да помогне. За Левски е за­губа отсъствието на Борислав и Радослав Цоневи, които бяха оперирани. Особено липсата на Борислав ще си личи, защото той бе и основен реализатор на отбора. Надявам се, че със завръщането на Мартин Рай­нов нещата в средата на тере­на ще се стабилизират. Оча­квам Левски да е една идея по-подготвен отбор и да спечели това издание на най-старото столично футболно дерби”, по­сочи Кокала.