Комбинация от победи на Милан, Лестър и Хофенхайм носи успех
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Днес стават ясни всички осминафиналисти в Лига Европа

Снощи лондонският Тотнъм стана първият отбор, който си осигури място на осминафиналите във втората по сила клубна надпревара в Европа –  Лига Европа.

Днес пък предстои да научим имената и на останалите 15 отбора, които ще играят в следващата фаза на турнира.

Тази вечер се изиграят реваншите от 1/16-финалите, като в тях има някои наглед решени сблъсъци, но повечето се доста любопитни и ще ни държат под напрежение докрай.

Особен интерес предизвиква дуела в северен Лондон между Арсенал и Бенфика, след като първата среща помежду им преди седмица завърши при резултат 1:1.

Интрига има и в сблъска между Милан и Цървена звезда, след като сръбският гранд съумя да изтръгне 2:2 в първия двубой в Белград и показа, че ще се бори със зъби и нокти срещу Росонерите.

Друг италиански тим – Наполи, ще има особено трудна задача тази вечер, тъй като приема испанския Гранада с пасив от два гола.

7 Спорт ви препоръчва да потърсите колонка с три изглеждащите като логични “единици” – Милан – Цървена звезда (2:2 в първия мач), Лестър – Спарта Прага (0:0) и Хофенхайм – Молде (3:3). Домакините и в трите срещи разполагат с по-класни изпълнители, а това се очаква в крайна сметка да натежи.

Букмейкърът bet365.com предлага 1.45 за победа на Милан, 1.53 за успех на Лестър и 1.28 за победа на Хофенхайм, като трите “единици” ви носят общ коефициент от 2.84.

Разбира се, ако изберете да заложите по-големи суми, по-разумно би било да се подсигурите със система 2 от 3, която ще ви позволи да си гарантирате възвръщаемост на голяма част от инвестицията дори при една допусната грешка.

Ето и програмата в Лига Европа за тази вечер:

От 19:55 часа:

Арсенал – Бенфика (1:1 в първия мач)

Рейнджърс – Антверп (4:3)

Виляреал – РБ Залцбург (2:0)

Хофенхайм – Молде (3:3)

Наполи – Гранада (0:2)

Шахтьор (Донецк) – Макаби (Тел Авив) (2:0)

Аякс – Лил (2:1)

От 22:00 часа:

Брюж – Динамо (Киев) (1:1)

Манчестър Юнайтед – Реал Сосиедад (4:0)

Милан – Цървена звезда (2:2)

Лестър – Славия (Прага) (0:0)

Рома – Брага (2:0)

Динамо (Загреб) – Краснодар (3:2)

Байер  Леверкузен – Йънг Бойс (3:4)

ПСВ Айндховен – Олимпиакос (2:4)