Контузиите в Челси продължават – капитанът може да бъде извън строя
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Рийс Джеймс ще премине скенер, за да стане ясно колко е сериозна контузията му

Проблемите с контузени футболисти в Челси нямат край. До момента през сезона новото попълнение Кристофър Нкунку и Уесли Фофана са с тежки травми и не са на разположение на Маурисио Почетино до края на годината. В последните часове излязоха информации, че капитанът на тима от Западен Лондон – Рийс Джеймс, също е получил трамва. Твърди се, че крайният азщитник мож да има тежко разтежение, но тепърва ще има скенер, за да се потвърди каква точно е контузията на национала на Англия.

Рийс Джеймс пропусна голяма част от изминалия сезон поради контузия. Подобен проблем изглежда хроничен за футболиста на Челси, като може да реши да се подложи на операция, за да се излекува напълно. През изминалия сезон Рийс Джейсм игра само в 16 мача от Висшата лига, като се отчете с 1 гол и 1 асистенция.

До петък би трябвало да има повече яснота колко време ще отсъства Рийс Джеймс. Новото попълнение Мало Густо ще получи шанс да играе на позицията на Джеймс. Бившият футболист на Лион трябва бързо да се впише в състава, за да замени един от основните играчи на “сините”.