Копич: Доста неща трябва да се променят, очаквам Неделев
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ще направим равносметка и ще преценим как да подобрим представянето на Ботев", каза той.

Старши треньорът на Ботев Пловдив – Желко Копич, съвсем логично бе разочарован след поражението от Славия с 1:2 за Sesame Купа на България.

Специалистът посочи, че неговите футболисти са играли добър футбол през първото полувреме и добави, че те имат нужда от почивка.

“Турнирът за Купата е доста лесен шанс да играеш в Европа. Започнахме двубоя с добра мотивация и с енергия. Успяхме да вкараме първия гол, само че веднага след това получихме такъв в нашата врата. До края на първото полувреме играхме добре, показахме добър футбол”, отчете Копич.

“След като допуснахме втория гол след почивката, опитахме да реагираме. Създадохме някои добри положения, но в крайна сметка Славия успя да спечели и ги поздравявам за това”, обясни още специалистът.

“Първо играчите имат нужда от почивка и да изкарат малко време със семействата си. По-късно започва подготовката. Има много неща, които трябва да се променят. Сега ще направим равносметка и ще преценим как да подобрим представянето на Ботев”.

“Очаквам Неделев да се завърне, тренира и има разрешение от лекарите. Важен е за нас и влиянието, което ще окаже на отбора е значително”, допълни Копич.