Добави коментар

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Емил Костадинов отново даде да се разбере, че оставането на Георги Дерменджиев като селекционер на националния отбор не може да се смята за сигурно.

„Щом Дерменджиев е с момчетата, значи бъдещето му е сигурно… за момента“, каза той на отлитане за Хелзинки, където утре България ще гостуват на Финландия в двубой от Лигата на нациите.

Още след загубата от Унгария в четвъртък някои от силните фигури в БФС, сред които Костадинов, критикуваха Дерменджиев, показвайки ясно, че шансовете на селекционера да запази поста си след Нова година не са особено големи.

„След всяко поражение има негативизъм,“ коментира Костадинов. „Но идва следващия мач, в който трябва да измием това петно. Това са футболисти, ако мислят пораженчески, няма смисъл. Трябва да излязат и да покажат по-добър футбол.

„Ако сте забелязали, средната възраст беше на 24-25 години, така че отборът не е застарял.“

Костадинов заяви също, че младежкият национален тим трябва да използва шансовете си за класиране на финали на европейско първенство.

„Младежкият национален отбор игра добре,“ каза той. „Има голям шанс за класиране на европейско първенство, трябва са използва.“

Добави коментар
Гласувай: